24. april 2020 Corona smagning . Virtuel

Så er vi klar med en alternativ whiskysmagning fredag den 24. april 2020  kl. 19.30 – ca. 21.30.

Da vi på grund af forsamlingsforbuddet ikke kan mødes fysisk, vil smagningen foregå virtuelt, så alle, der ønsker at deltage, skal installere Zoom på deres PC, Mac, tablet eller mobiltelefon og slutte sig til smagningen.

Nærmere instruktion til de tilmeldte deltagere følger.

Selve smagningen bliver en (næsten) traditionel smagning, hvor vi sammen smager i alt 6 whiskyer og halvvejs i smagningen holder en kort pause for at spise lidt ost og pølse og evt. drikke en øl.

Optakten til smagningen bliver dog noget anderledes: Fra kl. 17.30 til kl. 18.30 skal alle deltagere i smagningen hente et smage-kit på Det Gamle Gasværk, Byleddet 2 C, 8220 Brabrand. Smage-kittet vil bestå af 6 x 2 cl. whisky, en lille platte med ost og pølse, et stykke brød og en øl fra Skanderborg Bryghus. For dem, der ikke selv har mulighed for at foretage afhentningen, vil vi forsøge at arrangere udbringning. Ved tilmeldingen bedes det oplyst, hvis du ikke har mulighed for at afhente smage-kittet.

Vi har af indlysende årsager kaldt smagningen for ”CORONA-smagning” og har sammensat smagningen således, at forbogstaverne fra de 6 destillerier, vi skal ”besøge”, tilsammen danner ordet ”CORONA”. (Til krakilerne: Vi ved godt, at hverken Croftenga eller An Cnoc er egentlige destillerier, men er anvendte navne for visse aftapninger fra hhv. Loch Lomond og Knockando). 

Vi skal smage følgende:

Croftenga, 11 år, Loch Lomond,
The Old Friends Single Highland Malt Whisky, 53,1%
Old Pulteney, Huddard, Single Highland Malt Whisky, 46 %
Royal Brackla, 1997/2014, Adelphi Selection, 16 år, Single Speyside Malt Whisky, 56,8%
Oban, Distillers Edition, 2003/2017, Single Highland Malt Whisky, 43 %
Nikka, Yoichi, Single Malt Whisky, Japan, 46 %
An Cnoc, Stack, 20 ppm, AnCnoc Limited Single Malt Whisky, 46 %
 
Aftenens deltagere på Zoom
Menuen
Det absolutte højdepunkt på smagningen og Skotland

35 deltagere fordelt i det østjyske fik en fantastisk oplevelse fint styret af Lars, der viste hidtil ukendte evner udi it!

og som sædvanlig havde Lise Lotte lavet lidt mundguf til pausen