12. Juni Dansk Whisky

Som de, der deltog i årets generalforsamling vil vide, havde vi planlagt en smagning fredag den 24. april med Per Gregersen, der er forfatter til bogen ”Dansk Whisky”.

Den er vi desværre nødt til at aflyse, fordi forsamlingsforbuddet nu er blevet forlænget til den 10. maj.

Vi regner dog med at kunne gennemføre smagningen med Per Gregersen fredag den 12. juniPer Gregersen har meldt sig klar, så nu krydser vi blot finger for, at forsamlingsforbuddet ikke forlænges yderligere. Vi vender tilbage efter den 10. maj med nærmere oplysninger.

Vi havde i forvejen reserveret fredag den 12. junitil en smagning fra de skotske destillerier, som 16 af klubbens medlemmer skulle besøge i slutningen af maj. Men da Skotlandsturen er aflyst pga. coronasituationen, aflyses også denne smagning.

Vi vender tilbage med et opdateret program for resten af året, når vi ved lidt mere om forsamlingsforbuddets fortsatte omfang.