Mad med whisKy – whisky til mad

Vi kan nu løfte sløret for lørdagens menu, der i år bliver leveret af Tennegaarden i Grundfør:

Forret:

Tempereret sejfilet med tomatemulsion infused med whisky, skagenskinke, mizuna og rodfrugtchips samt hjemmebagt brød.

Whisky: Longrow Peated Campbeltown Single Malt Scotch Whisky 46%.

Hovedret:

Øl og whisky braiseret kalvekæbe med perlebyg, svampe, løvstikke og perleløg kogt ind med fløde.

Whisky: Mortlach 2009/2021 Signatory Vintage 11 år Single Speyside Malt Whisky 46%

Dessert:

Karamel/ mascarpone med whisky, havrecrumble, brombær og bærsorbet.

Whisky: Glenfarclas 15 år Single Speyside Malt Whisky 46%.

Klubbens æresmedlem Ingvald Andersen har derudover tilbudt at servere kage til kaffen. Han plejer at hælde lidt whisky i kagemassen.

I baren kan købes hvidvin og rødvin samt øl (med eller uden alkohol) og sodavand, alt sammen til rimelige priser.

Vi tager ikke imod betalingskort, men både kontanter og MobilePay kan bruges.

Kom med god appetit og rigtig godt humør.

Når vi er færdige med at spise, går Potters Jig på scenen, og så rydder vi et dansegulv for alle de danseglade.

Vi ses på lørdag kl. 18.00.