Islay tur maj 2016

Lagavulin – Ardbeg – Laphroaig – Bruichladdich – Kilchoman – Bunnahabhain

Er det noget der rykker?

I 2014 var vi på en herlig tur til Speyside Festival.

Vores næste tur går til Islay. Ikke til deres festival, da den er udsolgt i 2016, men i stedet laver vi vores egen tur med hjælp fra Scottish Routes. De arrangerer nogle færdigpakkede ture http://www.scottishroutes.com/tours/4-day-islay-whisky-tour/, og det er med udgangspunkt i det, vi får lavet vores egen tur. http://www.scottishroutes.com/wp-content/uploads/2015/05/DSC_0198.jpg http://www.scottishroutes.com/wp-content/uploads/2015/05/IMG_0947.jpg

Turen foregår fra torsdag den 5. til søndag den 8. maj 2016. Det vil sige vi starter tidligt Kristi Himmelfarts dag og kommer hjem sent søndag.

Når vi kommer til lufthavnen, bliver vi samlet op af vores guide i en minibus, og så kører vi vestover mod Islay. Vi regner med at indlægge et besøg på et destilleri på vejen, så vi får en god opvarmning til mødet med de røgede dråber.

Vi har tre overnatninger på Islay, og der skal vi besøge nogle af destillerierne. Det er endnu ikke fastlagt hvilke, men vi regner med, at vi laver en blanding af standardbesøg og nogle mere specielle smagninger.

Det endelige program foreligger muligvis først efter tilmeldingsfristens udløb, men det bliver bedre end standardturen!

Overnatning er i dobbeltværelser, og sandsynligvis bliver vi indlogeret på flere B&B´s, men i nærheden af hinanden.

Morgenmad er inkluderet.

På vejen tilbage skal vi nok også besøge et destilleri for at få tyndet røgsmagen lidt op.

Der er et max på 16 deltagere, så det gælder om at være hurtig. Tildeling af pladser sker efter ”først til mølle-princippet”.

Prisen regner vi med kommer til at ligge omkring 9.500 kr. Det dækker: Transport, overnatning, morgenmad, guide, smagninger og godt selskab.

Bindende tilmelding til lb@brabrandwhisky.dk senest 25. oktober. Ved tilmelding opkræves en forudbetaling på kr. 2.500.