Blindsmagning med aftapninger fra Fadandel.dk fredag 9. Juni 2023

Vi starter smagningen kl. 19:30, hvor temaet denne aften er “blindsmagning” med aftapninger fra Fadandel.dk. Selve smagningen består af 8 forskellige aftapninger fra butikken.

Under smagningen vil der blive stillet nogle spørgsmål til den enkelte aftapning. Og efter endt smagning vil vi sammen gennemgå svarene på den enkelte aftapningen. Den, der har flest korrekte svar, vinder et gavekort til Fadandel.dk på kr. 600,00. 

Efter smagningen/konkurrencen, vil der være mulighed for, at købe en flaske med hjem af de aftapninger, som Brian har med denne aften.

Skulle der være flasker fra shoppen, som du ønsker, at Brian tager med til dig, kan de bestilles på shoppen frem til og med den 8. juni. Under bestillingsprocessen på shoppen, bedes der vælges “afhentes i butikken” og i kommentar feltet skrive “Med til smagning.”

Smagningen koster kr. 395,00 for medlemmer og kr. 445,00 for ikke-medlemmer. Betaling kan ske ved overførsel til klubbens konto i Vestjysk Bank, reg.nr. 7739 kontonr. 1418611. Husk ved betaling at anføre dit navn efterfulgt af ”Blindsmagning”.

Der vil omtrent halvvejs i smagningen blive holdt en lille pause, hvor vi serverer lidt pølse og ost, og hvor det også vil være muligt at købe øl til rimelige priser. 

Tilmelding sker ved at skrive til  lb@brabrandwhisky.dk senest den 6. juni 2023.