Irlandstur 2024

Kære medlem af Brabrand Whiskyklub – Maltværket,

Vi har stadig få ledige pladser til Irlandsturen 8. – 12. maj 2024.

Så har du glemt at tilmelde dig eller mangler det sidste skub for at tage beslutningen, er chancen der nu.

Vi holder tilmeldingen åben indtil den 31. december 2023. 

Du kan læse nærmere om turen nedenfor og i vedhæftede rejseforslag.

Send mig en mail, hvis du gerne vil med og endnu ikke har fået dig tilmeldt.

Med venlig hilsen

Brabrand Whiskyklub – Maltværket

Lars Broni, fmd.

Tlf. 2963 5577

lb@brabrandwhisky.dk

Brabrand Whiskyklub – Maltværket har haft tradition for at tage til Skotland hvert andet år i Kr. Himmelfartsferien, ikke blot for at besøge destillerier og smage god whisky, men også for at opleve fællesskabet i Danmarks bedste whiskyklub. Vi var sidst afsted i 2022, hvor bl.a. Campbeltown, Arran, og Oban nød godt af vores tilstedeværelse. 

I 2024 går turen til Irland, nærmere bestemt Dublin og et par afstikkere til nærliggende områder.

Prisen bliver omkring 11.000,00 pr. person inkl. fly t/r, 4 overnatninger på hotel meget centralt i Dublin, egen bus med irsk-talende guide, full Irish breakfast alle dage, aftensmad alle dage, og samtlige indgange samt alle smagninger, hvoraf flere bliver ganske eksklusive. 

Der er 20 pladser i bussen, så det er med at være hurtig på tasterne, når vi åbner for tilmelding søndag d. 1. oktober 2023 kl. 20.00. Tilmelding skal ske til lb@brabrandwhisky.dk og fordeling af pladser foregår efter “først-til-maltmølle” princippet.

Når tilmeldingen er bekræftet, skal der indbetales et depositum på kr. 5.000,- til klubbens konto i Vestjysk bank reg.nr. 7739 kontonr. 1418611 med angivelse af dit navn og teksten ”Irland 2024”. 

Det er Steener Oksbjerre og Per Vester, der har tilrettelagt turen med god og uvurderlig hjælp fra en vaskeægte Irlandsekspert, Claus Hebor (se nærmere her: https://hebor.dk/hvor du finder  adskillige interessante artikler om Irland).

Claus Hebor har udarbejdet vedhæftede program, idet ret til ændringer dog forbeholdes.

I oversigtsform ser programmet således ud:

Onsdag den 8. maj:

Fly fra Billund kl. 10.05 via Amsterdam med forventet ankomst i Dublin kl. 12.35

Indlogering på hotel, hvor vi bor hele turen, sen frokost, besøg samt smagning på Irish Whiskey Museum, middag, aften til fri afbenyttelse.

https://www.hardinghotel.ie/

https://irishwhiskeymuseum.ie/

Torsdag den 9. maj:

Vi går rundt i Dublin, og besøger 3 destillerier inkl. smagninger; Teeling, Dublin Liberties, og Pearse Lyons med indlagt frokost. 3-retters middag på restaurant og pub-besøg om aftenen.

Fredag den 10. maj:

Bussen kører os mod nord og vi besøger Slane Distillery og Boann Distillery, begge inkl. smagninger. Tilbage i Dublin spiser vi i hotellets restaurant og besøger endnu en pub med live musik.

https://darkeykellys.ie/

Lørdag den 11. maj:

Bussen kører os mod syd og vi besøger Powerscourt Distillery hvor vi nyder en “whiskey and food pairing”, hvorefter turen går videre til klosterbyen Glendalough, hvor vi præsenteres for endnu en smagning, denne gang udendørs og bestående af forskellige irske whiskeys præsenteret af vores guide, John Callely Jr.

Tilbage i Dublin har John forslag til en restaurant, efterfulgt af en pub-tur.

https://powerscourtdistillery.com/

Søndag den 12. maj:

Formiddag til fri afbenyttelse. Vi flyver fra Dublin kl. 13.20 med forventet ankomst i Billund kl. 17.50.

Det bliver en oplevelsesrig tur!